• +358 50 310 0811
  • toimisto(a)paloassat.fi

PALOÄSSÄT OY

Laadukas ja Luotettava palotekninen suunnittelutoimisto

Paloässät Oy on palotekniseen suunnitteluun erikoistunut suunnittelutoimisto. Suunnittelemme paloteknisiä ratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakkaitamme ovat muun muassa useat maan johtavat rakennusliikkeet sekä arkkitehtitoimistot.

Paloässät Oy on perustettu vuonna 2009, jossa työskentelee parikymmentä suunnittelun ammattilaista. Yrityksemme ydinajatuksena on suunnitella ja löytää yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaat menetelmät vaativien rakennushankkeiden paloteknisiksi ratkaisuiksi.

Palveluntarjontaamme kuuluu rakennushakkeiden paloturvallisuussuunnittelu sekä käytössä olevien kiinteistöjen pelastussuunnittelu ja henkilöstön paloturvallisuuskoulutus. Tarjoamme myös rakennusalan ammattilaisille suunnattavaa asiantuntijakoulutusta.

Ammattilaisillamme on laaja ja pitkä työkokemustausta erilaisista rakentamiseen ja paloturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Panostamme henkilöstömme koulutukseen osallistumalla muun muassa alan konferensseihin ja seminaareihin.

Paloässät Oy on saanut rakentamisen laadun RALA-pätevyyden. RALA-pätevyysrekisterissä on tiedot yrityksemme vastuullisesta, luotettavasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta.